Tahniah Datuk Dr. Zambry Abdul Kadir!

6 02 2009

yb-dato-zambrySaya mengucapkan setinggi-tinggi TAHNIAH dan SYABAS kepada Datuk Dr. Zamry Abdul Kadir diatas perlantikan ke jawatan Menteri Besar Perak yang baru dan bakal mengangkat sumpah pada petang hari ini (dijadualkan pada jam 3.30ptg). Semoga dengan perlantikan ini, akan memberikan keyakinan dan semangat yang kuat kepada Barisan Nasional Perak untuk memberikan perkhidmatan yang baik kepada rakyat.

Beliau merupakan seorang penulis yang aktif dan penggiat/pembangun ICT (Information, Communication and Technology) di Negeri Perak. Beliau juga seorang ADUN yang berpengalaman (ADUN Pangkor – sudah 2 penggal) dan memiliki ikhtisas yang sangat baik. Saya secara peribadi sangat bersetuju dan menyokong perlantikan beliau dan adalah diharapkan agar Negeri Perak akan bertambah maju lagi selepas ini.

Selamat Berkhidmat!


Tindakan

Informasi

One response

6 02 2009
Mokhtar Petah

As salamu alaikum.
Dengan nama Allah, saya dengan rasa persahabatan yang tulus, merafakkan ucapan tahniah kepada YAB kerana dikurniakan Allah menduduki kerusi Menteri Besar Perak.
Dengan kedudukan tinggi ini, saya harap YAB mencontohi Nabi Musa, Nabi Ibrahim, Nabi Sulaiman, Nabi Daud, Nabi Yusof dan Nabi Muhammad s.a.w.

Selamat berjuang. Allah lupa jangan.

Mokhtar Petah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: